08504801846
Crown Wp Transpalet

Transpalet Nedir?

Manuel transpaletlerde kullanıcı kumanda kolunda bulunan hidrolik yardımıyla paleti yükseltebilir ve indirebilir. Yükü çekme işlemi ise tamamıyla insan gücüyle gerçekleşir. Akülü transpaletlerde ise çatalı yükseltmek veya indirme için elektrik gücü kullanılır. Kumanda kolunda bulunan kontroller sayesinde bu işlem rahatlıkla yapılmaktadır. Yük çekme uygulamasında ise akülü transpaletler akü motoru sayesinde fiziki bir güç uygulanmadan kolaylıkla çekilebilir.

Manuel ve akülü transpaletler benzer uygulamalar için kullanılsa da uygulamaların farklı gereksinimlerine göre tercih edilebilirler.

Crown manuel transpalet PTH 50 2300 kg’a kadar yükleme kapasitesi sunmaktadır. PTH50’de bulunan çelik çatallar ve yüksek dayanımlı çelik şasisi uzun yıllar zorlu uygulamalara dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Crown akülü transpalet WP serisi ise 1.6 tondan 2 tona kadar yükleme kapasitesi sunmaktadır.  Çelik şasisi ve koruma panelleriyle uzun yıllar zorlu uygulamalarda kullanılacak WP serisi akülü transpaletler özellikle perakende sektöründeki farklı gereksinimlerini karşılayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Uluslararası tasarım ödülleri de bulunan WP Serisi kompak tasarımı sayesinde lokasyonlar arası kolaylıkla transfer edilebilmektedir.