08504801846
Covid Sureci

Gıda ve Sağlık Sektörü Pandeminin Yükünü Crown Depo Çözümleri ile Omuzladı

Koronavirüs nedeniyle daha önce eşi benzeri görülmemiş bir süreçten geçilen bu dönemde, birlik olmanın, el ele vermenin önemini bir kez daha hatırladık. Bu süreçte bir yandan çalışanlarının ve toplumun sağlığını korumak diğer yandan işin sürekliliğini sağlamak için Crown, kısa sürede gerekli tüm operasyonel ve hijyenik önlemleri almakla kalmadı mevcut yetkinliklerini ve kaynaklarını toplumsal refaha katkıda bulunmak üzere kullanarak temel gıda maddelerinin ve tıbbi malzemelerin dağıtımının kesintisiz bir şekilde yapılmasına destek oldu.

Önce sağlık, ardından kesintisiz hizmet

Önceliğini daima iş ortakları, yetkili servisleri, çalışanları ve onların ailelerinin sağlığını ve güvenliğini korumak olarak belirleyen Crown, dünyada koronavirüs vakalarının görülmesiyle birlikte, çok kısa sürede evden çalışma sistemine geçti. Bu sayede eksiksiz tüm ekibiyle hizmet vermeye devam ederek, ortaklarının kesintisiz şekilde depolama ve lojistik faaliyetlerini sürdürmelerini sağladı.

Crown forklifler ile İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) sorun yaşamadan maske dağıttı.

Pandemi döneminde hayati önem taşıyan tedarik zincirlerinin kesintisiz olarak hizmet verebilmesi daha da önem kazandı. Bu da sağlam, güvenilir, uzun süreler arızasız çalışan depolama ve taşıma ekipmanlarına olan ihtiyacı arttırdı. Lojistik sektörünün yüksek verimlilikte çalışmasının kritik olduğu bu dönemde Crown forklifler, İngiltere’de Ulusal Sağlık Hizmetlerinin (NHS) aksamadan maske dağıtımı gerçekleştirmesinde büyük rol oynadı. Royal Logistics Corp.’nın da dahil olduğu lojistik sürecinde, uzun çalışma süresine rağmen arızalanmadan çalışan Crown forkliftler, sağlık sistemini ayakta tutmayı başardı.

Crown ET Serisi istifleyici, ihtiyaç sahibi 20.000 kişiye gıda ulaştırmada kullanıldı

Haftada 200-300 kişiye yaklaşık 1 tonluk gıda yardımında bulunan Bolton merkezli yardım kuruluşu Urban Outreach, pandemi döneminde haftada yaklaşık 2000 kişiye 8 tonu aşan gıda ulaştırmak zorunda kaldı. 1 ton gıdayı herhangi bir istifleyici kullanmadan da yapabilirken, bir anda 8-10 katına çıkan iş yükünün altından kalkıp, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımını vaktinde ulaştırabilmek için Urban Outreach, Crown ET Serisi istifleyiciyi tercih etti. Sadece 1 günde 10 ton gıda dağıtımı gerçekleştiren Urban Outreach, yüksek performansı ile kesintisiz çalışan Crown ET Serisi istifleyici sayesinde karınları doyan 20.000 kişiye, bu zorlu dönemde yalnız olmadıklarını hissettirdi.

Vardiya Öncesi Temizlik Programı ile riskler minimumda

“Önce sağlık” bakış açısıyla Crown, Vardiya Öncesi Temizlik Programı ile tekrar kullanılmadan önce kiralamadan dönen forkliflerin detaylı temizliğini gerçekleştiriyor. Kişisel Koruma Ekipmanı (maske, eldiveni vb…) ile donatılmış eğitimli teknisyenler tarafından yapılan temizlik sırasında özellikle, işin gereği tekrar tekrar dokunulan tüm yüzeylere daha çok özen gösteriliyor. Crown, işin sürekliliğini sağlarken sosyal mesafenin de korunabilmesi için çalışanlarına yönelik hatırlatıcı tabelalar ve işaretlere de yer veriyor. 

Pandemi sürecinde ve sonrasında Crown depo çözümleri ile omzunuzdaki yükü kaldırmak için

0850 480 1 846 numaralı Müşteri İletişim Hattından veya 0530 918 0 846 numaralı WhatsApp Danışma Hattından kiralama veya satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.