08504801846
Crown Southernglazer Web

CROWN’UN INFOLINK SİSTEMİ SAYESİNDE OPERASYON SÜREÇLERİ DAHA ETKİN VE VERİMLİ HALE GELİYOR

İş hayatında bilgi ve bu bilgiyi analiz etmek daha doğru kararlar alınmasını ve böylece süreçlerin daha etkin yönetilmesini sağlar. Crown’un, depo ekipmanlarının gerçek zamanlı performans verilerini sunan sistemi InfoLink sayesinde birçok firma operasyon süreçlerini analiz ederek, iyileştirilebiliyor. Amerika’nın en büyük içecek tedarikçilerinden Southern Glazer da InfoLink Operatör ve Filo Yönetim Sistemi sebebiyle Crown’u tercih etti.

İçecek tedarikçisi Southern Glazer’ın ihtiyacı etkin şekilde büyümek ve kesintisiz hizmet sunabilmek

Texsas’ta 1909 yılında bir şişeleme firması olarak kurulan içecek tedarikçisi Southern Glazer, bugün 20 binin üzerinde çalışanıyla günde 150 milyon kasanın üzerinde içeceği Amerika, Kanada ve Karayipler’deki müşterilerine ulaştırıyor. Artan tüketici talebi karşısında, her geçen gün büyüyen bu aile şirketi, Florida’daki dağıtım merkezini 1,5 katı büyütme kararı aldı. Bu elbette filosuna yeni depo ekipmanlarının ve yeni operatörlerin de eklenmesi demekti. Rekabet avantajı sağlayan ve verimlilik sunan yeni teknolojilere her zaman açık olan Southern Glazer, istifleme, yükleme ve sipariş toplama operasyonlarındaki verimliliğini arttırmak ve filosunu daha etkin yönetecek bir sistem kurmak istiyordu.

Çözüm: Crown depo çözümlerinin filo yönetim sistemi, Infolink

Southern Glazer, bu hedeflere ulaşmak için Crown’un InfoLink Operatör ve Filo Yönetim Sistemini tercih etti. Crown depo çözümleri ekibi, bu yeni sistemin entegrasyonu, devreye alınması ve şirket içi eğitimlerinin verilmesi süreçlerinin hem şirket yönetimi hem de operatörler için kolay ve sorunsuz şekilde yürümesini sağladı.

Infolink sayesinde elle yürütülen gereksiz evrak işleri ve zaman kaybı önlenmiş oldu. Southern Glazer, InfoLink ile geliştirilmesi gereken noktaları analiz ederek çalışma verimini arttırdı, iş gücünü ve finansal kaynaklarını doğru yönlendirebileceği takip sistemine kavuştu. Sistem, operatör performanslarını da raporladığı için Southern Glazer çalışanlarının ihtiyaç duyduğu eğitimleri ve sertifika programları tespit edilip çalışanların doğru yönde gelişimi de sağlanmış oldu.   

 

InfoLink Operatör ve Filo Yönetim Sistemi ile depoların kontrolü çok kolay

Crown’un InfoLink teknolojisiyle şirketler, depolarında çalışan tüm depo ekipmanlarına kablosuz olarak bağlanarak, bakım saatlerini, operatör verimini ve diğer tüm parametreleri anında görebiliyor ve karşılaştırabiliyor. Böylece şirketler, depolarındaki güvenlik açıklarını fark edebiliyor, bakımları programlayabiliyor, operatörlerinin verimini dolayısıyla kazançlarını artırabiliyorlar. Sistem ayrıca geliştirilmesi gereken noktaları analiz ederek çalışma veriminin arttırılmasına da yardımcı oluyor.