08504801846
Crown Unitedstagecoldstorage Web

CROWN REACH TRUCK İLE ARTAN VERİMLİLİK VE GÜVENLİK

Depolama çözümlerinde en iyi sonucu elde etmek için depolama ihtiyaçlarını bilen, operatörün taleplerini anlayan, doğru ihtiyaca doğru ürünleri sunan bir tedarikçi ile çalışmak önemlidir. Çünkü fonksiyonel, dayanıklı ve ergonomik forklift tasarımı operatörün konforunu ve güvenliğini artırırken verimliliği de optimize eder. Crown depolama çözümleri ekibi, doğru ekipmanın kullanımı konusunda danışmanlık vererek sadece doğru depo ekipmanı tedarik etmekle kalmıyor, depolarda maksimum verimlilik sağlayan depolama çözümleri de sunuyor.

United States Cold Storage’ın frigorifik depoları için soğuğa ve sıcağa dayanıklı ekipmanlar

Yaklaşık bir asırdır Amerikan ve uluslararası gıda üreticilerine dondurulmuş ve soğutulmuş ürünleri depolama ve lojistik hizmetleri veren United States Cold Storage, Crown depo ekipmanlarını tercih ediyor ve Crown’un danışmanlığına güveniyor.  Şirketin yaklaşık 50.000 m2 alana yayılmış deposunda 140 depo ekipmanı operatörü, her gün 3 vardiya olarak -20 dereceyle + 3 derece arasında değişen sıcaklık aralığında çalışıyor. 7/24 kesintisiz olarak çalışan Şirket, bu çalışma koşullarında ısı değişimlerine dayanıklı olduğu kadar operatör konforunu ve verimliliği arttıran depolama çözümlerine ihtiyaç duyuyordu.

Crown’un önerisi Reach Truck

Crown depo çözümleri ekibi, United States Cold Storage’ın ısı değerlerinin sürekli değiştiği bir alanda, kesintisiz çalışacak depo ekipmanı ihtiyacına yönelik Crown reach truck modellerini önerdi. Bu modelin Xpress lower özelliği sayesinde şirket, yüksek raf istifleme operasyonlarında standart bir liftin 10 metre yükseklikten 22 saniye olan malzeme indirme hızını 12 saniyeye düşürerek işlem süresini kısaltabildi.

Geliştirdiği ürünlerde operatörün iş verimliliğini artırmak üzere çözümler de geliştiren Crown, bu serisinde operatör konforuna yönelik ek özellikler sunuyor. Operatörün ağırlığına göre yumuşaklığı ayarlanabilen Flexride süspansiyon özelliği ile girintili veya engebeli zeminlerde titreşim minimize ediliyor, bu da operatörün daha rahat etmesini ve hızını yavaşlatmadan operasyona devam etmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra Crown, reach trucklarda sunduğu monolift mastı sayesinde operatörler için daha geniş bir görüş açısı sağlıyor.

 

Sonuç: United States Cold Storage’da doğru ekipman ile artan verimlilik

Uygun olmayan ekipman seçimi yüksek maliyet ve iş verimliliği kaybını beraberinde getirir. Crown depo çözümleri ekibinin ihtiyaca yönelik sunduğu Crown depo çözümleri ekipmanları sayesinde, United States Cold Storage sipariş toplama, istifleme ve yükleme süreçlerini hızlandırarak verimliliğini %40 arttırdı. Sonuç olarak daha büyük oranda yüksek raf istiflemesi yaparken, operatör konforunu ve güvenliği arttıran özellikleri ile performans artışı da sağladı.