08504801846
Crown Cozumler Sunar

Crown Depo Çözümleri akülü forklift modelleriyle her ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor

Dar alanlarda yüksek verim

Crown FC 5200 serisi, kompakt tasarımı ile diğer büyük ebatlı forkliftlerin çalışamadığı dar alanlarda rakipsiz manevra kabiliyetine sahiptir ve etrafındaki paletlere dokunmadan 360 derece dönebilir. 2000 – 2500 kg aralığında yükleme kapasitesi sunan FC 5200 serisi ayrıca köşe dönüşlerinde hız kontrol sistemi sayesinde olası kazaların önüne geçer.

Hızlanma ve yürüme hızı sayesinde, her vardiyada %10’a kadar daha fazla yük taşıma kapasitesi sunarken, hidrolik sistemleri daha ağır yükleri taşımak için tasarladığından ağır hizmet uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilir. Her şarjdan sonra %25 daha fazla çalışma süresi ile uzun süre kesintisiz çalışır.  Bobin ataşmanı, çift palet ataşmanı, varil ataşmanı, çatal pozisyonlayıcısı, çatal kaydırıcı gibi opsiyonel ataşmanlarla değişik tiplerde yüklerin taşınmasına imkân verir. Crown’un I-Beam mast dizaynı sayesinde yükler rahatlıkla taşınabilir ve araç yüklüyken eğilme ve bükülme gibi olası problemleri engeller. Ayrıca FC 5200 serisinde sunulan D4 kol dayama konsulu parmak ucu veya joystick kontrolleriyle operatörün hassasiyet gerektiren uygulamaları rahatlıkla gerçekleştirmesine olanak tanır. Tam süspansiyonlu koltuk, rahat tutunma aparatı, geniş görüş açısı, operatör konforu odaklı tasarımı, düşük basamak yüksekliğinin sağladığı ergonomi ile operatör verimliliği ve güvenliğini arttırmak isteyenler için en doğru seçimdir. 

Detaylarla artan güvenlik ve sağlamlık

Crown SC 6000 serisi, 3 veya 4 tekerlekli seçenekleri, 1.6 ila 2 ton arasında farklı yükleme kapasitesi ve 360° manevra kabiliyetiyle farklı sektörlerdeki depolama uygulamaları gereksinimlerini rahatlıkla karşılayabilir. Kullanılan H-Sınıfı motorlar 180° ısıya kadar kesintisiz çalışma sunarken çelik akslar, engebeli zeminler ve konteynır içi yüklemelerde darbeler nedeniyle yaşanan arızaların önüne geçer.

Şartları değişen çalışma ortamları, kaza riskini beraberinde getirir. Entegre sensörler ve kontrolörlere sahip Crown Intrinsic Stability System teknolojisi, güvenliği, verimliliği ve performansı optimize ederken, Crown Access 123 teknolojisi forkliftin sistemlerini görüntüleyerek anlık düzeltmeler önerir. Böylece operatör aracı güvenle yönetebilir ve arızayı kolaylıkla tespit eder.

Her iki seri de e-GEN fren sistemi sayesinde geleneksel frenleme sistemlerine nazaran performans, servis ve maliyet avantajları sunar.