08504801846
Crownhaber

Crown akülü transpalet ve akülü istifleyicilere özel avantajlı fiyatlar

Crown, tedarik zincirinin yoğun olduğu bu dönemde müşterilerinin ekipman ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmeleri için akülü transpalet ve akülü istifleyicilerde avantajlı fiyatlar sunuyor. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya stoklarla sınırlı.

Crown, müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Geniş ürün yelpazesiyle ve uzman kadrosuyla depolarda yaşanan sorunlara karşı etkin çözümler sunan Crown, içinde bulunduğumuz dönemde depolarında yoğunluk yaşayanlar için WP3000 akülü transpalet ve WF3000 serisi akülü istifleyici için bir kampanya başlattı.

WP 3000 serisi akülü transpaletler için 4.250 €'dan başlayan, WF 3000 serisi akülü istifleyiciler için ise 7.750 €'dan başlayan avantajlı fiyatların geçerli olduğu kampanya ile Crown, lojistik ve depolama konusunda yoğun olan müşterilerine destek olmayı hedefliyor. Haziran ayının sonuna kadar sürecek olan kampanya hem kredi kartı hem de leasing için uygun ve kampanyada ayrıca 12 ay sıfır faiz imkanı da sunuluyor.

Kısıtlı yükleme boşaltma alanı olan veya son derece yüksek manevra kabiliyeti gerektiren yerler için tasarlanan arkadan kullanımlı WP 3000 serisi akülü transpaletler, operatör verimliliğini artıracak tüm özellikleri kapsayacak bir tasarıma sahip. ‘Good Design’ tasarım ödülü sahibi olan WP 3000 kompakt tasarımı sayesinde kamyon altında bulunan bölmelere dahi rahatlıkla konulabiliyor.

WF 3000 serisi akülü istifleyicilerde ise çatal tasarımı, kalabalık koridorlarda ve dar alanlarda, operatörlerin euro paletleri ve diğer malzemeleri kolaylıkla ve verimli bir şekilde taşımalarına olanak sağlıyor. Sunmuş olduğu dar dönüş yarıçapı ve Crown'un özel patentli X10 kontrol kolu sayesinde operatörler hassas manevraları gerçekleştirebiliyor. WF 3000 serisi akülü istifleyiciler, depolarda verimli dikey istifleme yapılmasında da operatörlerin en büyük yardımcısı.

Avantajlı bakım paketleriyle sunulan Crown depo ekipmanları kullanıcılara satış sonrasında da büyük kolaylık sağlıyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya 30 Haziran’a kadar devam edecek.